Getting My kırklareli prefabrik ev To Work

Wiki Article

Prefabrik evler; doğal afetler ve deprem gibi risklerin gerçekleşmesi durumunda acil barınma ihtiyacını karşılamak, kırsal bölgelerde konut ihtiyacına cevap vermek, tatil köyleri gibi alanlarda konfor ve rahatlık sunmak amacıyla kullanılabilir.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Hayalinizdeki evi paylaşarak ona en uygun modeli bulabilirsiniz. İki katlı betonarme evim var. Onun üzerine yeni prefabrik ev yaptırabilir miyim?

Ortak özellikleri arasında dış çevre ve sert mevsim koşullarına en az betonarme evler kadar mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. Ayrıca ısı, ses ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu yapıların en önemli avantajı ise fiyatların betonarme yapılara göre oldukça az olmasıdır. Gelişen ve değişen piyasa koşulları sonucunda betonarme inşaat maliyetleri oldukça arttığından bu evlere yönelim daha çOkay artmıştır.

Prefabrik evlerin betonarme yapılardan en büyük farkı hafif yapı olmasıdır. Depreme dayanıklı ve hızlı kurulan prefabrik evler aynı zamanda tüm iklim koşullarına uygun olarak inşa edilmektedir.

Prefabrik evlerimizi özellikle en çok sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz rahatlıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zor oluşu prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. Peki prefabrik evler bu kadar rakımda kullanılabilir mi ?

Prefabrik villanın özel çelik taşıyıcı edirne prefabrik sistemleri iç mekanda maksimum genişliği kapı aralar. Geleneksel villalardaki kolon ve kiriş daralmaları prefabrik villada yaşanmaz. Geniş iç mekana tekirdağ prefabrik ev fiyatları eşyaları dilediğiniz şekilde en iyi ergonomide yerleştirebilirsiniz.

You'll be able to email the site owner to let them know you were blocked. Be sure to include things like That which you ended up undertaking when this site arrived up and also the Cloudflare Ray ID observed at The underside of tekirdağ prefabrik ev the website page.

Fakat bilinenin aksine prefabrik evler her mevsim rahatlıkla kullanılır. Prefabrik evlerin yapım aşamaları ise şöyledir;

2024 yılı için belirlenen prefabrik ev fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Tek katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yaptırmak istediğiniz ev ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Prefabrik iki villa tek katlı lüks konutta yaygın kırklareli prefabrik ev fiyatları tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Tek bir zemin betonu üzerine yan yana kurulum yapılabilen prefabrik ikiz villa fiyatları tercih edenlere en iyi ekonomiyi yaşatıyor.

tekirdağ prefabrik ev fiyatları Karmod prefabrik evleri sizing en yakın satış ofislerimizin bahçesinde yer alan teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da yer almaktadır. Bunun dışında Türkiye genelinde oldukça yaygın kullanıma sahip Karmod prefabrik evleri bulunduğunuz ilde de görmeniz mümkün olabilmektedir.

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Prefabrik evlerin montajı ve demontajı oldukça kolaydır. İstendiğinde başka bir yere taşınabilir ve tekrar kurulabilirler, bu da onları oldukça pratik hale getirir. Ayrıca, prefabrik evler depreme dayanıklı yapıları ile güvenli bir yaşam alanı sunar.

Report this wiki page